דלאצין קרם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/06/2012 | 12:06 | מאת: אנה

שלום רב. רופא נשים נתן לי טיפול ואגינלי על ידי דלאצין קרם 2% למשך 7 ימים. בשבוע הזה נמנעתי מיחסי מין כפי שהרופא אמר לי לעשות.באלון המצורף צויין שגם לאחר שמסיימים את הטיפול ניתן להימנע מיחסי מין למשך 72 שעות. זאת אומרת שמסיום הטיפול אני צריכה להימנע מיחסים עוד 3 ימים או שהדבר לא קריטי? מה הסיבה שצויין לגבי 72 שעות נוספות שצריך להימנע מיחסי מין? תודה על תשובתך.

24/06/2012 | 13:08 | מאת: שני כרמי

אנה שלום. אין לקיים יחסי מין במהלך הטיפול בדאלאצין קרם וגינלי, מחשש לפגיעה בטיפול התרופתי. ההמלצה היא להימנע מקיום יחסי מין עם קונדומים למשך 72 שעות לאחר סיום הטיפול, מחשש שהתרופה תפגע בגומי ותפחית ממידת ההגנה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות