אסטו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/06/2012 | 16:48 | מאת: חוה

אני בקרוב בת 72 לקחתי במשך כחודשיים אסטו 10 מ"ג והרגשתי לא כל כך טוב. החלטתי להפסיק לקחת את הכדור והרגשתי טוב. לאחר מספר ימים סיפרתי לרופאה שלי והיא אמרה שאחזור לקחת את הכדור, אך במינון נמוך - 1/2 כדור של 10 מ"ג. רוב הזמן אני מרגישה טוב. האם חייבים לקחת את הכדור כל יום באותה שעה? האם אפשרי יום אחד לא לקחת במידה ושוכחים?

23/06/2012 | 21:22 | מאת: שני כרמי

חוה שלום. לשם קבלת השפעה מיטבית של התרופה, חשוב להתמיד בנטילתה באופן יומיומי. עדיף ליטול את התרופה בשעה קבועה, פחות או יותר, מידי יום. השפעת התרופה היא מצטברת ולכן נטילה לא סדירה תפגום ביעילותה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות