vieapax xr הפסקת נטילה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/06/2012 | 03:34 | מאת: monalola

אני נוטלת במשף שנה ויאפקס ,בחצי שנה האחרונה 300 מ"ג ליום. אני מתכננת נסיעה לחול של כמה חודשים באופן מיידי ורציתי לדעת כמה ניתן לקחת עליי, ומהן הדרכים להוציא מרשם כזה במידת הצורך בחו"ל

23/06/2012 | 20:59 | מאת: שני כרמי

שלום. לא צריכה להיות לך כל בעיה לרכוש כמות של התרופה שתספיק למספר חודשים, אם תהיי מצוידת במרשם המנמק את הצורך בכמות החריגה. אם את קונה את התרופה באופן מסובסד דרך קופת החולים שלך ותרצי לממש מרשמים למס' חודשים קדימה, תצטרכי להציג גם כרטיסי טיסה. בכל מקרה, תוכלי לקחת עמך לחו"ל מרשם בשפה האנגלית עם שמה הגנרי של התרופה (VENLAFAXINE), למקרה ש... נסיעה טובה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות