קיורוטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/06/2012 | 11:31 | מאת: חן

אני משתמשת בקיורוטן במשך חודשיים,הטיפול מתמשך לי גם על החופש הגדול ואני ממש רוצה ללכת לים ולבריכה,זה אפשרי אם אני אשים קרם הגנה ואשמור על הפנים?

15/06/2012 | 16:04 | מאת: שני כרמי

חן שלום. נטילת קורטן מגבירה את רגישות העור לשמש ולכוויות שמש. לכן, עדיף להימנע מחשיפה ממושכת לשמש ובכל מקרה, לא לשהות חשופים בשמש בשעות החמות (9-16). אם את נמצאת בשמש בשעות החמות הקפידי על כיסוי כל הגוף (לא רק הפנים נמצאים בסיכון מוגבר) וגם על מריחת קרם הגנה, היפואלרגני ובעל מקדם הגנה גבוה. אם את רוצה ללכת לים או לבריכה, עשי זאת בשעות הבוקר המוקדמות או בשעות אחה"צ. חופש נעים ושימרי על עצמך.

מנהל פורום תרופות ורוקחות