אין תשובה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/06/2012 | 12:47 | מאת: חני

הי כבר שאלתי פעמיים לגבי יתושים לילד בן שנה וחצי ואני לא רואה את התשובה האם ישנה אפשרות לראות שאלות קודמות?

14/06/2012 | 17:38 | מאת: שני כרמי

חני שלום. שאלת פעמיים והשבתי פעמיים. אני מביאה לך שוב את התשובה שרשמתי בפעמים הקודמות: חני שלום. ישנו מגוון רחב של תכשירים דוחי יתושים על בסיס שמנים אתריים, המותרים לשימוש גם בתינוקות. ביניהם- מוסי גארד, עופ-טוש של סנסי טבע, Xתוש של מורז, דיטוש של תמר. אם הילד רגיש ניתן למרוח את התכשירים על בגדיו במקום על העור. בכל מקרה, לא רצוי למרוח ליד הפה והעיניים ולא על מקומות בגוף שהילד יכול להכניס לפה. לבריאות. בכל מקרה, בראש הפורום ישנה שורת חיפוש, לפיה אפשר לחפש הודעות קודמות לפי שם או תוכן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות