netaniya

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/06/2012 | 12:25 | מאת: gerta

אני בת 56 והתחלתי לקחת פוסאוונס - FOSAVANCE. שמעתי שמתחילים לקחת את התרופה מגיל 65. האם זה יזיק לי שהתחלתי כה מוקדם? על התשובה אודה.

14/06/2012 | 17:34 | מאת: שני כרמי

שלום. התרופה פוסוואנס אינה מותווית לטיפול באנשים בגיל מסוים ומותרת לשימוש מבוגרים בכל הגילאים ובהתאם לצורך הרפואי. לרוב נרשמת לנשים בגיל המנופאוזה, אך משמשת גם גברים וגם נשים לפני המנופאוזה, למניעת אוסטיאופורוזיס. גילך לא מהווה גורם סיכון מיוחד בנטילת התרופה. בכל מקרה, לאורך כל הטיפול, יש לבדוק מידי פעם את הצורך הרפואי בהמשך הטיפול. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות