אסטו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/06/2012 | 18:02 | מאת: י.ש.

רופא המשפחה רשם לי ציפרלקס לתופעות חרדה ,שלחתי את בני לבית המרקחת ןנתנו לו אסטו האם זו אותה תרופה ?

11/06/2012 | 18:26 | מאת: שני כרמי

שלום. כן. אסטו היא חלופה גנרית לציפרלקס ומכילה את אותו החומר הפעיל (ESCITALOPRAM). קופות החולים, רשאיות להחליף בין החלופות הגנריות, לפי שיקוליהן. באופן כללי- אם יש באפשרותך, תמיד רצוי לגשת בעצמך לבית המרקחת ולקבל את כל המידע הרלוונטי בזמן אמת. לבריאות.

23/06/2012 | 16:35 | מאת: חוה

קיבלתי אסטו 10 מ"ג במשך כחודשיים, הרגשתי לא כל כך טוב ורציתי לההפסיק לקחת את הכדור. הרופאה שלי התנגדה ואמרה שאעבור לחצי כדור. עלי לציין שרוב הזמן אני מרגישה טוב.האם חובה לקחת את הכדור כל יום באותה שעה? האם מזיק אם מדלגים יום אחד? אני בקרוב בת 72.

מנהל פורום תרופות ורוקחות