דלקת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/06/2012 | 09:46 | מאת: אורית

שלום, יש לי דלקת בכף הרגל והרופא המליץ לי על תרופה דיקלופנאק וכחלופה וולטרן או פיזיקאר, ממה שהבנתי דיקלופנאק וולטרן בעייתיות מבחינת תופעות לוואי שלהם (נזקים לכבד וכו'), לא מצאתי כל אינפורמציה לגבי פיזיקאר, האם היא חלופה טובה לפתרון הבעיה והאם יש לה תופעות לוואי? אודה לתשובתכם בהקדם, תודה רבה ושבוע טוב, אורית

10/06/2012 | 11:03 | מאת: שני כרמי

אורית שלום. אני מבינה שהכוונה היא לג'ל לשימוש חיצוני. כל שלושת התכשירים שהזכרת הם ג'לים למריחה על העור המכילים את אותו הרכיב הפעיל- DICLOFENAC ולכן מיועדים לאותן המטרות הטיפוליות וצפויים לאותן תופעות לוואי. בשימוש מקומי, לרוב, אין חשש לתופעות לוואי קשות, אלא בעיקר מקומיות. שבוע טוב.

10/06/2012 | 14:29 | מאת: אורית

תודה רבה על התשובה

מנהל פורום תרופות ורוקחות