שלום רב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/05/2012 | 19:31 | מאת: גליה

אני כבת 32 חולה במחלת sleודלקת פרקים פסוראיזסטית סובלת מכאבים חזקים , מה שמקשה עליי להירדם כבר שלוש שנים אני נוטלת כדוריי וואבן כדי לישון ואף מרגיע במעט את הכאבים שלי בפרקים, משרה רגיעה ושינה.. אני רוצה להפסיק את הוואבן בהדרגה.. שמתי לב שזב משפיע עליי במהלך היום (לאחרונה) איך כדאי לי להפסיק את הכדורים ?? משני כדורים שזה 20 מ"ג ביום לרדת לכדור אחד לכמה זמן?? תודה על תשובתך...

31/05/2012 | 22:32 | מאת: שני כרמי

גליה שלום. אל תפסיקי את הטיפול בואבן ואל תפחיתי מהמינון לפני שתתייעצי עם רופא. אם הרופא המטפל בך ימצא לנכון להפחית את המינון או להפסיק הטיפול כליל, עליו להנחות אותך לגבי אופן וקצב הירידה. קצב הפחתת המינון הוא אישי ותלוי במספר גורמים ובל מקרה צריך להיות מתון מאוד ולמשך מס' שבועות. אני ממליצה על ייעוץ במרפאת כאב. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות