לימוד רוקחת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/05/2012 | 18:09 | מאת: טל

שלום אני מעוניין בנושא הרוחקחות ושחיפשתי באינטרנט ראיתי שיש לימודי רוקחות ללא תואר רציתי לדעת כמה זה משפיע על מקום העבודה ורציתי לדעת מה עלות לשנת לימודים בשביל תואר ראשון תודה מראש

31/05/2012 | 21:31 | מאת: שני כרמי

טל שלום. כדי לקבל רישיון לעסוק ברוקחות יש צורך בלימודי תואר ראשון, לפחות, באוניברסיטה המוכרת ע"י משרד הבריאות, בתקופת התמחות ובמעבר בחינת הסמכה. אני לא מכירה לימודי רוקחות ללא תואר. את עלות הלימודים יש לברר במוסדות האקדמיים הרלונטיים. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות