שובע קונגאק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/05/2012 | 16:31 | מאת: ציפי

ברצוני להתחיל האם ליקנות קפסולות או את האבקה אני מניחה שאפשר אןלי לשים כף מדידה יותר גדולה ואולי לרדת במישקל יותר מהר מה דעתך והעם את יודעת משהו בקשר הבטיחותי של הצמח שמגיע מיפן אודה לך על תשובתך

31/05/2012 | 21:28 | מאת: שני כרמי

ציפי שלום. לצורך ירידה במשקל, הכמות היומית המומלצת של סיבי גלוקומנן, הנמצאים בצמח הקונג'ק, היא- 1 ג"ר , 3 פעמים ביום, כשעה לפני כל ארוחה. העלאת המינון מעבר לכך עשויה להגביר תופעות לוואי , כמו- תחושת מלאות, בחילות, שלשול, גזים ועוד. אני לא מכירה את המוצר המסוים שציינת ולכן לא אוכל להתייחס לבטיחותו. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות