פניסטיל טיפות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/05/2012 | 21:48 | מאת: עינת

שלום, ביתי בת השנתיים רגישה מאוד לעקיצות, הן מתנפחות ומגרדות לה מאוד. היינו אצל הרופא והוא המליץ לתת לה פניסטיל טיפות ואכן הן עוזרות לה מאוד. אני נותנת לה פעמיים ביום 10 טיפות. רציתי לשאול לאורך כמה זמן מותר לתת את הטיפות?

30/05/2012 | 22:32 | מאת: שני כרמי

עינת שלום. פניסטיל טיפות היא תרופת מרשם ועל הרופא להנחות אותך לגבי משך הטיפול. הטיפול באנטיהיסטמינים מסוג זה, נחשב בטוח, באופן יחסי ומשך השימוש בו נקבע לפי המצב הרפואי. ניסויים שנעשו בתרופה לטיפול באלרגיות כרוניות נמשכו מספר שבועות. אנא, שאלי את הרופא עד מתי להמשיך בטיפול. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות