קריאטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/05/2012 | 19:56 | מאת: שי

שלום רציתי לדעת האם מותר ליטול 5 מ"ג קראטין ביום? לכמה זמן מותר ליטול , האם צריך להפסיק באיזה שלב? האם זה מינון גבוה? תודה.

22/05/2012 | 20:35 | מאת: שני כרמי

שי שלום. קריאטין לאיזו מטרה? המינון המקובל לצורך שיפור תפקוד השרירים הוא של 5 ג"ר (לא מ"ג) ליום, לאחר מס' ימים של צריכת מנת העמסה גבוהה יותר. למטרה זו, השימוש נמשך מס' שבועות ברציפות. שימוש ממושך עשוי להיות בעייתי באנשים עם בעיה בתפקוד הכליות. אנא, אל תשתמש לפני שאתה מתייעץ עם בעל מקצוע (רופא, רופא ספורט, מאמני כושר מוסמכים וכד'). לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות