יתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/05/2012 | 23:28 | מאת: חגית

אני אמורה להתחיל טיפול בכדור שנקרא נורמיטן- בדקתי שהוא נמצא ברשימת הכדורים המשמינים איזה טיפול אני יכולה לקבל או איזה כדור שתופעת הההשמנה אינה כרוכה בו???

22/05/2012 | 11:40 | מאת: שני כרמי

חגית שלום. התרופה נורמיטן (ATENOLOL) אכן עלולה לגרום לעליה במשקל, אך תופעה זו אינה שכיחה, לא מופיעה בכל המטופלים וכן מצטברת באופן איטי בשימוש ממושך. כלומר- לא ניתן לצפות האם גם את תחווי תופעה זו. אם את חוששת מהטיפול התרופתי שהוצע לך, אנא, שובי לרופא שיציע לך טיפול חלופי. ישנו מגוון גדול של תרופות להורדת לחץ הדם ועל הרופא להתאים לך את הטיפול המתאים והיעיל ביותר למצבך. בהצלחה.

22/05/2012 | 11:53 | מאת: חגית

תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות