פטרת הציפורניים - לוסריל לק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/05/2012 | 12:17 | מאת: איציק

קראתי שמורחים לוסריל פעם בשבוע . וזכור לי שכך גם אמר הרופא שלי . ועכשיו שמתי לב שעל הקופסא הרוקח רשם פעם אחת ביום כל יום (1x1 פעם ביום x 30 יום) מה לעשות ? לשים פעם ביום ? והאם יתכן שאני צריך לשים פעם ביום ולא פעם בשבוע ? תודה רבה .

21/05/2012 | 12:29 | מאת: שני כרמי

איציק שלום. אם הרופא לא הורה לך אחרת, השימוש המקובל בלק לוסריל, הוא פעם בשבוע. פעילות הלק היא ממושכת ולכן אין צורך בשימוש יומיומי. אנא, הקפד על הוראות השימוש כפי שמופיעות בעלון לצרכן. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות