לוסריל לק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/05/2012 | 18:09 | מאת: לי

שלום, יש לי פיטריה בציפורן והרופא נתן לי להשתמש בלוסריל לק, הוא אמר למרוח ולא לגעת/להשאיר לילה שלם ואח"כ אני יכולה לשים לק.. האם זה אומר שאסור לי להרטיב את הציפורן? או שהוא התכוון רק ללא לשים לק עד לבוקר..? תודה מראש

15/05/2012 | 20:40 | מאת: שני כרמי

לי שלום. יש להניח ללק לוסריל להתייבש למשך כ- 5 דק' לאחר המריחה. לאחר מכן, ניתן לשוב ולהשתמש בידיים/בציפורניים כרגיל, כולל הרטבה. מריחת לק קוסמטי על לק לוסריל עשויה להיות בעייתית, בגלל שהלק הקוסמטי עשוי להכיל ממסים אורגניים שיכולים לפגוע ביעילות הלוסריל. אם את רוצה למרוח לק קוסמטי, המתיני מספר שעות לאחר מריחת הלוסריל. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות