כדורי אותרקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/05/2012 | 15:17 | מאת: אביבה

אני סובלת מזה מספר שנים מאלרגיה , ואחר טסטים שונים קבע המומחה שזה נובע מעצבים ונתן לי כדורי אותרקס אותם אני לוקחת מזה שנה הרופא בקופ"ח טוען שאין מסמכותו לתת סוג זה של כדורים.ולצוכך קבלם עלי ללכתת מדי פעם למומחה. היכן ניתן להשיג את הכדורים ללא מרשם, בארץ ואם לא בארץ באיזה מדינות ניתן להשיגם ללא מרשם

15/05/2012 | 16:28 | מאת: שני כרמי

אביבה שלום. התרופה אוטרקס היא תרופת מרשם ולא אוכל לייעץ לך לגבי רכישתה ללא מרשם. זה מנוגד לחוק. גם יבוא של התרופה מחו"ל צריך להיעשות באופן מסודר, ושוב, לפי מרשם רופא. אנא, שובי לרופא המטפל שלך לצורך קבלת טיפול תרופתי מיטבי עבורך. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות