ואבן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/05/2012 | 11:57 | מאת: רוחמה

שלום אני לוקחת 2 כדורי ואבן ביום חצי כדור 4 פעמים ביום כדי להרגיע את הגוף מכאבים נירופטיים האם יש בזה סיכון? האם כדאי לקחת כדור שלם פעמיים ביום. אבקש תשובה מהירה תורה

14/05/2012 | 12:38 | מאת: שני כרמי

רוחמה שלום. ראשית, ואבן היא תרופת מרשם ורק רופא יכול להורות לך על אופן השימוש בה ועל כל שינוי באופן השימוש. שנית, מדובר בשימוש שהוא מחוץ להתוויה הרשומה של התרופה ולכן, שוב- רק בהתייעצות עם רופא. כפי הנראה, הרופא המליץ לך על נטילה 4 פעמים ביום, כדי לספק לך השפעה "מסביב לשעון". נטילה פחות תדירה לא תיתן את אותה השפעה לאורך היממה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות