תרופה שהזמנתי ולא קבלתי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/05/2012 | 17:47 | מאת: אורית

ביום חמישי האחרון הזמנתי תרופה לתינוקת בשם לוסק. זהו סרופ שרוקחים אותו בבית מרקחת. הרוקח מסר שלמחרת בצהרים תהיה התרופה בבית המרקחת ויתקשרו לידע אותי על כך. לצערי אף אחד לא התקשר ולא מסר דבר. גם לא ענו בכלל לטלפונים. האם כרוקחת שעובדת בניו פארם כדאי שתדעי כיצד בכזאת קלות לא מכינים תרופות בזמן.. מבטיחים ולא מקיימים... ואפילו לא עונים לטלפונים.אנא מסרי מידע זה למי שצריך. ברור שאני לא אקנה יותר תרופות בניו פארם גבעתיים.

12/05/2012 | 20:40 | מאת: שני כרמי

אורית שלום. צר לי על תחושותייך. אעביר פנייתך לשרות הלקוחות של ניו-פארם ואני בטוחה שיצרו עמך קשר בהקדם. שבוע טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות