metrogyl

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/05/2012 | 16:50 | מאת: שרה

לאחר סיטי איבחנו אצלי diverticulitus במעיים (היו לי כאבים + חום) אני לוקחת כבר 7 ימים כדורי ציפרודקס 500 פעמיים ביום ו - METROGYL 250 שלוש פעמים ביום כל פעם 2 כדורים, כבר 5 ימים. הכאבים עברו אין חום אבל המטרוג'ל גורם לי לבחילות, תשישות וקצת כאבי ראש. האם אני יכולה להפסיק כבר לקחת אותם? אולי להוריד מינון? מודה מראש על תשובה מהירה. שרה

12/05/2012 | 20:38 | מאת: שני כרמי

שרה שלום. ההמלצה הטיפולית ב- DIVERTICULITIS באמצעות ציפרופלוקסצין (ציפרודקס) ומטרונידאזול (מטרוג'יל), היא למשך 7-10 ימים. אל לך להפסיק את הטיפול לפני סיום התקופה שהומלצה ע"י הרופא, מבלי להתייעץ איתו. אין תועלת טיפולית בהפחתת המינון ולכן, אם את סובלת מתופעות לוואי, רצוי שתיידעי את הרופא המטפל אודות כך ותתייעצי לגבי המשך הטיפול. הקפידי ליטול את המטרוג'יל עם הארוחה. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות