ציסטות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/05/2012 | 15:48 | מאת: שי

שלום אני נוטל ראוקטון בזמן האחרון יצאו לי ציסטות קטנות ואחת גדולה באזור העורף הקטנות נעלמוות וחזורות לפעמיים ואחת גדולה שיש היא אדומה, ובפנים מרגישים שיש משהו ,(זה לא גולה)איזה משחות אני יכול להשתמש כדי שיעזור לי? יש לי משחהבבית בשם ביפונאזול 1% קרם יכול לעזור לי ? תודה ויום טוב !

10/05/2012 | 17:18 | מאת: שני כרמי

שי שלום. רצוי שתיבדק ע"י רופא עור שיוכל לאבחן את הציסטות שאתה מתאר ולהמליץ לך על טיפול תרופתי מתאים. בכל מקרה, הקרם ביפונאזול הוא תכשיר אנטי-פטרייתי וכפי הנראה, לא יתאים לבעיית העור שלך. מה גם, שמדובר בתרופת מרשם שרק רופא יכול להורות על השימוש בה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות