אוגמנטין 875 לסינוסיטוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/05/2012 | 03:12 | מאת: Racheli

אני בת 25, נטלתי שלושה כדורי אוגמנטין (אחד בערב, אחד בבוקר ועוד אחד בערב) והתחושה המציקה של כאב חד ברקות ובראש, בעיקר בעת מאמץ או התכופפות - חלפה כמעט לגמרי. האם עלי להמשיך בטיפול? אם כן, למשך כמה זמן?

10/05/2012 | 09:41 | מאת: שני כרמי

רחלי שלום. עלייך להמשיך בטיפול באוגמנטין, למשך 7 ימים לפחות, אלא אם הרופא שרשם לך את האנטיביוטיקה, הורה לך אחרת. הקפידי על נטילת האנטיביוטיקה מידי 12 שעות, בוקר וערב בתחילת הארוחה. הפסקת הטיפול האנטיביוטי לפני השלמתו, עלולה להוביל לחזרה או החרפה של הזיהום וכן להתפתחות של זני חיידקים עמידים. רפואה שלמה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות