‫אמוקסיקלב ואלכוהול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/05/2012 | 17:58 | מאת: אברהם

שלום לך שני כרמי. אני לוקח כרגע ‫אמוקסיקלב 875 כבר שבועיים ואני עדיין ממשיך לקחת. היום אני חוגג יום הולדת 22 ורציתי לדעת אם אוכל לשתות משקאות חריפים למרות שאני לוקח אנטיביוטיקה? אמרו לי שאוגמנטין ו‫אמוקסיקלב וכל משפחת התרופות האלה מותר לצרוך איתם אלכוהול,האם זה נכון?

09/05/2012 | 19:04 | מאת: שני כרמי

אברהם שלום. אם אתה בריא בדר"כ ותפקודי הכבד שלך תקינים, צריכה מתונה של אלכוהול במקביל לנטילת אמוקסיקלב, לא אמורה להיות בעייתית. רק אל תגזים... ואם אתה שותה, בבקשה, אל תנהג... מזל-טוב!

מנהל פורום תרופות ורוקחות