פרדניזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/05/2012 | 17:32 | מאת: עדנה

שלום רב אני צורכת את הכדור פרדניזון 5מ"ג מ1.5.12 וביומים האחרונים אני עושה שתן בצע אדום חזק מה ניתן לעשות ולמי לפנות מכוון שרופאת המשפחה בחוף והרופא הראומטלוג פעם בשבוע בלבד

08/05/2012 | 18:38 | מאת: שני כרמי

עדנה שלום. התופעה שאת מתארת נשמעת כמו המטוריה (דם בשתן). לא סביר שמנה כזו של פרדניזון, בשימוש של מספר ימים בודדים תגרום להמטוריה. לא רשמת מה הסיבה בגינה קיבלת את הפרדניזון והאם את בריאה בדר"כ או מקבלת תרופות אחרות או שעברת טיפולים רפואיים לאחרונה. אנא, גשי בהקדם לבדיקת רופא (רופא משפחה/ מוקד רפואי) לצורך בירור. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות