פרדניזון ותופעות הלוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/05/2012 | 15:59 | מאת: לילי

שלום..אני נוטלת פרדניזון כבר 8 חודשים ואני כרגע במגמת ירידה, השאלה שלי היא כזו האם בזמן הירידה תופעות הלוואי יורודות גם? והאם במינונים של 50 מ"ל בשבוע התופעות לוואי כבר אמורות להפסיק? ואם לא באיזה מימנונים כבר היה אפשר לחוש בשינוי בתופעות לוואי? תודה רבה.

08/05/2012 | 16:10 | מאת: שני כרמי

לילי שלום. לא רשמת אילו תופעות לוואי מטרידות אותך. בכל מקרה, קשה לצפות את מגמת השינוי בתופעות הלוואי. כל אדם מגיב באופן שונה. חלק מתופעות הלוואי עשויות להימשך גם לאחר הפסקה מוחלטת של נטילת הפרדניזון ולחלוף רק כאשר תפקודי הגוף השונים (הורמונליים וכד') ישובו לקדמותם. לבריאות.

08/05/2012 | 22:06 | מאת: לילי

היי שני.. ותודה רבה. אני מתכוונת להשמנה ולניפוח בפנים ולאקנה..

מנהל פורום תרופות ורוקחות