LEUCOVORIN

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/05/2012 | 19:46 | מאת: nora

שני שלום , הייתי רוצה לדעת האם אפשר להשיג בארץ תרופה LEUCOVORIN וכמה זה עולה .התרופה היא עבור קרוב משפחה מחו"ל . תודה מראש !

05/05/2012 | 20:12 | מאת: שני כרמי

נורה שלום. ניתן להשיג בארץ את התרופה LEUCOVORIN. באופן עקרוני, תוכלי להזמינה בכל בית-מרקחת, כנגד מרשם רופא. את מחיר התרופה אבדוק וארשום לך מחר. אם את צריכה עזרה בהשגת התרופה, אנא רשמי. לבריאות.

06/05/2012 | 09:56 | מאת: שני כרמי

נורה שלום. התרופה LEUCOVORIN מופיעה בצורת טבליות ובצורת תמיסה להזרקה. מחיר הטבליות- 85.25 ש"ח ל-10 טבליות. מחיר התמיסה נע בין 35 ש"ח ל-170 ש"ח, תלוי בכמות. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות