טבליות לא נמסות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/05/2012 | 09:13 | מאת: מרי

שלום.. לפני כיומיים התגלה לי ריח לא נעים מהנרתיק הלכתי לבית מרקחת וקניתי את המשחה והטבליות לטיפול ... זה היום השני שלי בטיפול אבל שמתי לב שהטבליה לא נמסה במשך הלילה וגם יום למחרת ...כמו שכתוב בדף ההסברים של הטבליות יש צורך להכניס את הטבליה כמה שיותר עמוק כדי שהיא תנמס כך למרות זאת היא לא נמסה האם יש סיבה כלשהי שהיא לא נמסה ???

04/05/2012 | 10:13 | מאת: שני כרמי

מרי שלום. לא רשמת את גילך, את מצב בריאותך ואת סוג הטבליות הואגינליות בהן מדובר. יתכנו סיבות שונות המשפיעות על מידת ההתמוססות של הטבליות בגוף- סוג הטבליה והרכבה, מידת הלחות בנרתיק, חומציות הנרתיק, עומק החדרת הטבליה, משך השהות של הטבליה בגוף ועוד. בכל מקרה, סביר שתראי עודפים של הטבליה שמופרשים מהגוף. הקפידי על החדרת הטבליה ממש לפני השינה. המשיכי בטיפול במלואו. ריח לא נעים באזור הנרתיק יכול לנבוע גם מזיהום חיידקי ולא זיהום פטרייתי ואז לטיפול האנטי-פטרייתי לא תהיה תועלת. רצוי להיבדק ע"י רופא כדי לברר את סוג הזיהום. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות