ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/05/2012 | 10:08 | מאת: חן

שלום שני, כתבתי לך בעבר על בעיה בברזל אשר כדורי הברזל גורמים לי לעצירות. בהמלצתך עברתי לברזל עדין של חברת סולגר, ואני נוטלת שני כדורים ביחד (בהמלצת הרוקח). בכדורים הקודמים (פולקס 400) נטלתי כדור בבוקר וכדור בערב. העניין הוא שכרגע, אחרי חודש הכדורים לא ממש עוזרים, נשירת השיער עדיין מאד חזקה ואני חשה בעייפות.

02/05/2012 | 10:49 | מאת: שני כרמי

חן שלום. יתכן ויעברו חודשים עד שרמת הברזל בדמך תעלה ועד שתחושי הטבה במצבך (אם אכן החולשה שלך נובעת ממחסור בברזל...). היי סבלנית. לוקח זמן למאגרי הברזל בגוף להתחדש. אנא, הפרידי נטילת שני כדורי הברזל. קחי כל כדור אחרי ארוחה שונה וכך תשפרי את ספיגתם. תרגישי טוב.

02/05/2012 | 23:12 | מאת: חן

האם יש משמעות לכך שכשאני נוטלת את הכדורים אני שותה אותם קפה\תה? דבר נוסף, הרוקח המליץ לי במפורש לקחת שניים ביחד, האם כדאי לי לקחת ארבעה כדורים ביום או שלושה? תודה רבה על העזרה המהירה והיעילה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות