תל אביב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2012 | 22:46 | מאת: שוקי

שאלה דחופה לשני היקרה הייתי היום אצל אורולוג והוא נתן לי כדורים מסוג tramadex להשהיית שפיכה מוקדמת , אני חושש להתחיל לקחת , האם זה בטוח לקחת ? והאם זה אכן עוזר ותופעות לואי תודה רבה מצפה לתגובה הבנתי שזה בכלל כדור נגד כאבים

02/05/2012 | 10:41 | מאת: שני כרמי

שוקי שלום. טרמדקס (TRAMADOL) היא תרופה המיועדת לטיפול בכאב. כל שימוש אחר בתרופה הוא בניגוד לאישור משרד הבריאות ועל אחריות הרופא. מצאתי באתרים מחו"ל, שאנשים אכן עושים שימוש בתרופה טרמדול, לצורך השפעה על התפקוד המיני. כיוון שלא מדובר בהתוויה רשומה ושאינה מופיעה בספרות המקצועית, לא אוכל להביא לך מידע נוסף אודות יעילותה. להתרשמות מאזהרות ותופעות לוואי, אני מצרפת קישור לעלון לצרכן של התרופה: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Tramadex_Tablets_pt_1313044009626.pdf בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות