טיבול באלרגיה של האף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2012 | 19:20 | מאת: sara

שלום אני סובלת מאלרגיה של אבק והיא פוגעת באכות החיים שלי ..היא מגבילה אותי בהרבה דברים למשל לא כולה ללבוש בד כותנה זה מעיפ אות וגורם גירו אלרגי ב עור ...שמעתי שיש תרופה שמה ריניטל האם זה יכול להסיר את הבעיה כ אני לא רוצה תרןפה זמנית לטפול בבעיה השתמשתי בהרבה תרופות כמו אלרגי אקס וזה היה רק אנטי הסטמיין זמני לא עזר תודה ..אם זה יהה הטיפול המושלם שאני מבקשת כמה מחיר ריניטל בסופר פארם?

01/05/2012 | 21:58 | מאת: שני כרמי

שלום. לטיפול יסודי בבעיית האלרגיה, אנא גשי לרופא לקבלת תרופות מתאימות לתסמינים מהם את סובלת. לגבי מחיר הריניטל- אבדוק לך מחר בשעות העבודה וארשום לך. תרגישי טוב.

02/05/2012 | 12:42 | מאת: שני כרמי

שלום. מחיר ריניטל בסניפי ניו-פארם, הוא כרגע- 62 ש"ח ל-100 טבליות. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות