אלרגיות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2012 | 14:54 | מאת: שרה

שלום וברכה יש לי שני בנים בני 28 וחצי ו- 14 ששניהם סובלים מאלרגיות שונות וקשות הבן הגדול סובל מילדות מאטופיק דרמטיטיס וניסינו המון תרופות ורופאים ובדיקות אלרגיות שונות ועדיין לא מצאנו פיתרון בשבילו לעומתו הבן הצעיר יותר לפני שנה פלוס נחשף לחתולים ומאז יש לו אלרגיה מאוד חזקה לחתולים שזה יכול לסכן את חייו הוא אושפז כמה פעמים בגלל זה יש לו 87 אחוזים אלרגיה לחתולים זאת בעיה מאוד רצינית כי חתולים יש בכל מקום הוא יוצא מהבית עם מזרק אפיפן שקיבל מרופא האלרגולוג שלו והייתי שמחה לשמוע אם בכלל יש מצב שזה יחלוף לו עם הזמן או ישאר לצמיתות ומה עושים במצב כזה תודה מראש על התמיכה

01/05/2012 | 15:44 | מאת: שני כרמי

שרה שלום. אלרגיה קשה לחתולים, מהסוג שאת מתארת, כפי הנראה, לא תחלוף מעצמה. עליכם לקבל ייעוץ אלרגולוגי מקיף, לגבי- טיפול מניעתי, טיפול סימפטומטי והתמודדות יומיומית עם האלרגיה. הכתובת לשאלותיך- רופא מומחה לאלרגיה. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות