אלרגיות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/04/2012 | 17:24 | מאת: גאולה

שלום רב, לאחרונה אני ממש סובלת מעיניים רגישות,ממש שורפות לי העיניים ואני מניחה שזה קשור לתקופת מעבר ולאלרגיות המופיעות בזמן זה.אין עוד מאפיינים אצלי לענין,ואני רוצה לדעת איך אני יכולה לטפל בענין או להקל את הצריבה. גאולה

30/04/2012 | 18:25 | מאת: שני כרמי

גאולה שלום. יתכנו סיבות שונות לתחושות שאת חשה בעינייך, ביניהן- אלרגיה, יובש, דלקת. כדי לאבחן את הגורם ולקבל טיפול מתאים, רצוי שתיגשי להיבדק ע"י רופא עיניים. בינתיים, תוכלי לנסות להקל על התחושות בעיניים, ע"י השימוש בטיפות עיניים יופרזיה, הנמכרות בבתי המרקחת ללא מרשם. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות