KERATOSPOR

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/04/2012 | 11:19 | מאת: איל

שלום שני, האם יתכן שימוש ב KERATOSPOR לפצעי בגרות ממקור פטרייתי ?

27/04/2012 | 13:34 | מאת: שני כרמי

איל שלום. המשחה קרטוספור נועדה לטפל בפטרת הציפורניים ובמקרים של יתר קרטין. שימוש על-גבי העור אינו מוכר לי. לא הבנתי את המינוח "פצעי בגרות ממקור פטרייתי"...? אם מדובר בזיהום פטרייתי של העור יש להשתמש בתכשיר אנטי-פטרייתי המיועד לעור ולא לציפורן. המשחה קרטוספור מכילה אוריאה בריכוז גבוה (40%) המתאימה לשימוש רק על עור מעובה מאוד או קשקשי. אנא, התייעץ שוב עם הרופא שרשם לך את המשחה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות