שעורה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/04/2012 | 10:30 | מאת: רינת

קמתי הבוקר,יום העצמאות עם שעורה בעין.זו פעם ראשונה שזה קורה לי ואין לי מושג מה עושים.מכיוון שאין רופא עד יום ראשון אשמח לדעת איזו משחה/טיפות אפשר לקנות בינתיים בבית מרקחת תורן? אודה על תשובתך המהירה

26/04/2012 | 19:28 | מאת: שני כרמי

רינת שלום. אם אכן מדובר בשעורה בעין, יתכן והבעיה תיפטר מעצמה והזיהום יתנקז. ניתן לזרז את הניקוז ע"י שימוש בקומפרסים חמים. אם הבעיה לא חולפת מעצמה, יש לגשת להיבדק ע"י רופא עיניים והטיפול הוא בתכשירים אנטיביוטיים מקומיים (עם מרשם רופא). בכל מקרה, האבחנה צריכה להיעשות ע"י רופא. אם הזיהום מתבטא גם בתוך העין ולא רק בעפעף, תוכלי, בינתיים, עד שתיבדקי ע"י רופא, לנסות להשתמש בטיפות קלנדולה של וולדה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות