אונקוטייס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/04/2012 | 10:29 | מאת: דני

כיצד יש להכין את האונקוטייס לשם מיהולו והחדרתו לשלפוחית השתן? האם יש לנהוג בכללי זהירות מיוחדים?

26/04/2012 | 19:19 | מאת: שני כרמי

דני שלום. האם אתה בעל מקצוע רפואי? התרופה אונקוטייס מכילה חיידקים חיים ולכן כל ההתעסקות איתה- מיהול, הכנה להזרקה, הזרקה וסילוק שאריות, צריכה להיעשות ע"י אנשי צוות רפואי מיומנים ובתנאים מתאימים. ישנה סכנה ממשית של הדבקה בחשיפה לחיידקים אשר בתרופה ולכן יש לנהוג בכל אמצעי הזהירות הכרוכים בעיסוק ב- "BIOHAZARD". אנא, אל תטפל בתרופה, אם לא עברת את ההכשרה הנדרשת לכך וללא האמצעים המתחייבים. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות