סינופד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/04/2012 | 12:46 | מאת: ליטל

סבלתי השבוע מחום וחולשה ויראלים, בין היתר היתה לי ליכה ונזלת וקיבלתי סינופד. בסה לקחתי את הסינופד יום אחד 3 פעמים ביום, והיום התעוררתי עם כאב מטורף באוזן ממש בלתי נסבל! האם יש לזה קשר לסינופד? ואיך כדאי לטפל בבעית האוזניין?

23/04/2012 | 14:41 | מאת: שני כרמי

ליטל שלום. כאבי אוזניים אינם תופעת לוואי מוכרת של התרופה סינופד. כפי הנראה, הכאבים מקורם במחלה עצמה- או שהוירוס חולל דלקת באוזן או שהנוזלים בתעלות לוחצים על האוזן וגורמים לכאב. אני מציעה שתחזרי לרופא לבדיקה של האוזניים. בינתיים, את יכולה ליטול תרופה לשיכוך הכאב. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות