רכישת משאף SERETIDE DISKUS עם תפוגה בעוד 30 יום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/04/2012 | 09:21 | מאת: רענן

שלום רב, רכשתי משאף כנ"ל אתמול, ולאחר שנטלתי שתי מנות שמתי לב שתאריך התפוגה בעוד 35 יום. המוצר ייוצר לפני שנתיים. יש במשאף 60 מנות - כך שעד גמר השימוש הוא לא יהיה בתוקף, וגם אם לא אשתמש כרגע בכל הכמות - מן הסתם לא אוכל לשמור אותו לשימוש הבא. האם סביר שבית מרקחת ימכור אותו עם תפוגה לשלושים יום? מה כדאי לעשות? האם יחליפו לי לאחר הפתיחה? תודה!

23/04/2012 | 11:30 | מאת: שני כרמי

רענן שלום. אין בעיה להשתמש במשאף כל עוד לא הגיע תאריך התפוגה שלו. מעבר לכך, לכל עניין המכירה וההחלפה, תצטרך לפנות לבית המרקחת, בו רכשת את התרופה, כדי שיסייעו לך. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות