cortyfoam

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/04/2012 | 15:55 | מאת: צביקה

הי שני, ניסיתי לפי המלצתך מה14/3 להשיג את התרופה ללא הצלחה. יש לך מידע אם אכן התרופה משווקת בארץ ? תודה,

22/04/2012 | 17:59 | מאת: שני כרמי

צביקה שלום. אבדוק לך את מצב זמינות התרופה, מחר בשעות העבודה וארשום לך. לבריאות.

23/04/2012 | 15:02 | מאת: שני כרמי

צביקה שלום. בדקתי עכשיו עם חברת ההפצה והתרופה נמצאת, כך שאין בעיה להזמינה בכל בית-מרקחת. אנא, גש לכל בית מרקחת עם מרשם בתוקף. אם תרצה שאעזור לך, אנא רשום לי אזור מגוריך ונוכל להזמין לסניף ניו-פארם הקרוב אליך. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות