מוסקול - הפסקת ייצור?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/10/2011 | 09:24 | מאת: זהר

אני נעזרת במוסקול לשיכוך כאבי גב מזדמנים, למעלה מ-20 שנה. אתמול הודיע לי רופא המשפחה כי מוסקול הורד מהמדפים וכי אין לו תחליף להציע לי. בית המרקחת אישר מצב זה. אנא הציעו לי משכך כאבי שרירים עם טווח פעולה קרוב למוסקול. בתודה, זהר

10/10/2011 | 11:26 | מאת: שני כרמי

זהר שלום. התכשיר MUSCOL חסר באופן זמני אצל היצרן (טבע) ואספקתו אמורה להתחדש בחודש ינואר 2012. אין כרגע בשוק אף תכשיר אחר שהוא דומה בהרכבו התרופתי. בהתאם למצבך הבריאותי ולרקע הרפואי שלך, את מוזמנת לנסות תכשירים משככי כאבים אחרים ללא מרשם רופא ,כגון- פרצטמול, איבופרופן, דיפירון וכד'. לחלופין, התייעצי עם הרופא שלך לגבי תרופות מרשם מתאימות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות