יעוץ אגיסטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/10/2011 | 00:12 | מאת: אג

שלום סובלת מגרוד מציק ,יש לי משחת אגיסטן 3 וגינלי האם להשתמש בו או לרכוש אגיסטן V?ואם להשתמש האם להחדיר לוגינה או למרוח חיצוני, הגרד יחסית קל מורגש חיצוני אבל מציק תודה

10/10/2011 | 10:21 | מאת: שני כרמי

שלום. קרם וגינלי אגיסטן 3, הוא תכשיר הדורש מרשם רופא ורק רופא יכול להורות לך על השימוש בו. לגרד חיצוני את יכולה להשתמש בכל קרם המכיל קלוטרימזול (למשל אגיסטן, אגיסטן אלוורה וכד') לשימוש חיצוני. אגיסטן V מיועד לשימוש אנטי-פטרייתי תוך-נרתיקי. באופן כללי, ישנה המלצה לטפל בשני המדורים (תוך-נרתיקי וחיצוני) במקביל, כדי למנוע הדבקה חוזרת. אם אין הטבה אחרי מס' ימים של טיפול, אנא גשי לבדיקת רופא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות