שאלה לגבי פרימולוט נור.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/04/2012 | 20:11 | מאת: ortal

שלום רב, ברצוני לשאול שאלה: הגניקולוג שלי רשם לי פרימולוט נור לקחת למשך 5 ימים- 2 כדורים ליום(עקב שחלות פוליצסטיות והעדר וסת), מה שקרה זה שלקחתי היום כדור אחד וקיבלתי כבר מחזור.. לעומת זאת בפעם האחרונה (לפני כחודשים) שהשתמשתי בכדורים אלו, אחרי שסיימתי את אותו הטיפול וכעבור כמה ימים קיבלתי וסת.. אני משערת כי קבלת הוסת כרגע לא קשורה לכדור שלקחתי.. ולכן שאלתי היא האם להמשיך עם הכדורים או לא? אני מפחדת כי אם אמשיך בטיפול אז הדימום לא יפסיק או שאקבל שוב באותו החודש?

15/04/2012 | 22:04 | מאת: שני כרמי

אורטל שלום. צר לי אך אין זה בסמכותי להורות לך על משך השימוש. השימוש בתרופה פרימולט נור הוא אינדיבידואלי וצריך להיות מותאם למצבה הרפואי של כל אשה, למחזור שלה ולנסיבות שבגינן ניתן. עלייך להתייעץ עם הרופא שרשם לך את התרופה. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות