maxitrol 3.5 g

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/04/2012 | 13:28 | מאת: רונית

קראתי (מאוחר מדי) ששימוש ממושך במשחת עינים זו יכולה לגרום נזקים בעין. מה הכוונה שימוש ממושך? על כמה זמן מדובר?אני שואלת כי השתמשתי רבות במשחה לצורך דלקות עינים חוזרות לילד בן שנתיים וחצי תודה

15/04/2012 | 14:50 | מאת: שני כרמי

רונית שלום. השימוש במשחת עיניים מקסיטרול נועד לשימוש של עד 7 ימים. מעבר לכך, אם אין הטבה במצב הדלקת, יש לשוב לרופא. שימוש ממושך עלול לגרום להתפתחות של זיהומים פטרייתיים בעין וכן לעליה בלחץ התוך-עיני, זאת בשל הרכיב הסטרואידלי שבמשחה. בכל מקרה, מדובר בתרופת מרשם ורק רופא יכול להורות לך על משך השימוש. אין לעשות שימוש ממושך בתרופות מרשם ללא הוראת רופא. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות