שאלה נוספת...

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/04/2012 | 09:19 | מאת: אנה

שני,אני מצטערת על ההיפוכונדריות...פשוט בעקבות השאלות שלי (לגבי נטילת פרוביוטיקה ביו פימייל 2 כדורים בבת אחת ליום למשך חודשיים)את ממליצה לי לפנות לרופא. פרטי בבקשה לאיזה רופא? אני מניחה לרופא נשים...הרי הפרוביוטיקה יכלה גם להזיק לאיברים אחרים בגוף,מעיים וכד'...לאיזה רופאים כדאי לפנות ואיזה בדיקות אצטרך לעשות כדי להיות רגועה? האם אליי להפסיק ליטול את הפרוביוטיקה לגמרי,הרי יש לי נטייה תמידית לפטרייה בנרתיק? תודה רבה רבה וסליחה על השאלות החוזרות.

13/04/2012 | 12:49 | מאת: שני כרמי

אנה שלום. אם את חוששת שנטילת הפרוביוטיקה מזיקה לך, עשי הפסקה בנטילה וחכי לראות כיצד מגיב גופך. לא מדובר בתרופה מצילת חיים שיש חובה להמשיך וליטול בלי הפסקה. אם את עדיין חשה ברע, גשי לרופא המשפחה והתייעצי לגבי בדיקות נחוצות, לדעתו. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות