דלקת עיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/04/2012 | 15:41 | מאת: שירן

היי שני רציתי להתייעץ איתך לגבי דלקת עיניים שנהייתה לי כנראה באשמתי נרדמתי עם האיפור בלילה וקמתי עם עיניים אדומות מאוד ועכשיו בבוקר העיניים פשוט נדבקות לי על איזה טיפות עיניים הומאופתית את יכולה להמליץ לי כי לבנתיים עד שאני יראה רופא בגלל שזה גם ערב חג זה קצת נהייה בעייתי ממתינה לתשובה תודה והמשך יום נפלא וחג שמח

12/04/2012 | 18:02 | מאת: שני כרמי

שירן שלום. כדי לאבחן שאכן מדובר בדלקת ומאיזה סוג, רצוי שתיבדקי על-ידי רופא עיניים. בינתיים, לצורך ניקוי ההפרשות מומלץ להשתמש במגבוני EYE-CARE של ד"ר פישר. תוכלי לנסות גם להשתמש בטיפות עיניים קלנדולה של וולדה שעשויות להקל. אנא, אל תזניחי וגשי לבדיקת רופא. חג שמח.

מנהל פורום תרופות ורוקחות