איבופן 600

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/04/2012 | 21:42 | מאת: ענת

שלום, למה משמש איבופן 600? האם זה עוזר לכאבים בלבד או שגם מוריד דלקת? האם זה עוזר לכאבי שיניים ויכול להוריד דלקת אם יש כשתוצאה מטיפול שורש? כמה זמן לוקחים אותו? מה ההבדל בין איבופן לאתופן?

11/04/2012 | 23:13 | מאת: שני כרמי

ענת שלום. התרופה איבופן 600 מכילה את החומר איבופרופן שהוא נוגד-דלקת לא סטרואידלי, ומשמשת לטיפול במקרים של כאב קל עד בינוני ובדלקות שונות. השימוש באיבופן 600 להקלה על כאבי שיניים הוא מקובל. התרופה מסייעת גם בהפחתת הדלקת (לא דלקת זיהומית הנגרמת ע"י חיידקים). לבריאות. איבופן 600 היא תרופת מרשם ורופא צריך להורות על משך השימוש בה. חשוב להקפיד על נטילת התרופה עם או מיד אחרי הארוחה. גם התרופה אתופן שייכת למשפחת נוגדי הדלקת הלא סטרואידליים, אך מדור חדש יותר, יותר ממוקדת בטיפול בכאב ממקור דלקתי, כרוני או חריף ונחשבת פחות בטוחה מאיבופרופן.

26/03/2016 | 10:58 | מאת: איילת בניטה

שלום !! האם אפשר לשתות איבופן 600 מאחר ונתנו לי מרשם לאטופן ואין באפשרותי להשיג האם האיבופן יכול לעזורלי לכאב???

מנהל פורום תרופות ורוקחות