איבופן לאישה מיניקה (לשיכוך כאבי סינוס)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/04/2012 | 19:41 | מאת: יעל ו

אני סובלת נורא מכאבים בצד ימין של הפנים בגלל סינוסים(ע"פ אבחנת רופא) אני מחפשת אחר תרופה מתאימה לשיכוך כאבים ? אני מניקה מלא תינוקת בת חצי שנה שמעתי על איבופן- מומלץ? תרופה אחרת? תודה

08/04/2012 | 23:01 | מאת: שני כרמי

יעל שלום. כל התרופות המכילות איבופרופן, כגון- אדויל, נורופן, אדקס, איבופן, ארטופן, מתאימות לשימוש בהנקה. תוכלי ליטול עד 400 מ"ג איבופרופן, עד 3 פעמים ביממה. הקפידי ליטול עם או אחרי הארוחות. גם אקמול מותר לשימוש בהנקה. להקלה על הכאבים בסינוסים , נסי גם להפחית הגודש ע"י שטיפות עם תרסיסי מי ים. אם מצבך מחמיר, את מפתחת חום גבוה או חשה בחולשה קיצונית, אנא, חזרי לרופא לבדיקה. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות