ולבוטרין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/04/2012 | 12:27 | מאת: אמי

האם ולבוטרין 150 מ"ג גורם לכאבי ראש ולהרגשת סחרור וכמו זרמים בראש? אם כן האם זה תופעת לוואי זמנית.? תודה וחג שמח

04/04/2012 | 18:02 | מאת: שני כרמי

אמי שלום. כאבי ראש וסחרחורות הם תופעות לוואי מוכרות של השימוש בוולבוטרין. בכל הנוגע לרוב תופעות הלוואי, קשה לצפות כמה זמן ימשכו. לא רשמת כמה זמן כבר את נוטלת את התרופה וכמה זמן את סובלת מהתופעות, אך אם הן נמשכות יותר ממס' ימים או מטרידות- עלייך לדווח על כך לרופא המטפל. חג שמח ותרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות