לגבי אנזימים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/04/2012 | 18:14 | מאת: קרן

שלום, אני סובלת מגזים מרובים שגורמים לנפיחות, כאבי בטן, בחילות והקאות מילדות..ולא סובלת ממחלה לאחר בדיקות רבות. הדבר היחיד שעוזר לי זה אנזימים של פנקריטין..ודמטיקון שהיו בתרופה שלקחתי בשם pankreoflat, אבל הפסיקו לייצר אותה..אני לא יודעת איפה להשיג אותה ובמקום נתנו לי קראון שלא מכיל DEMETICON...יש משהו אחר עם 2 החומרים הללו שניתן לקנות או משהו חזק יותר..או משהו בכלל? או שאיכשהו ניתן להשיג את התרופה הישנה שלי? בבקשה אם את יודעת פרטים תעזרי לי..אני ממש סובלת..בינתיים אף רוקח לא סיפק תשובה..תודה..

03/04/2012 | 21:47 | מאת: שני כרמי

קרן שלום. נסי לשלב את הקראון עם תרופה שנקראת "גזים X" של חברת כצט. ה"גזים X" מכיל חומר הנקרא סימטיקון שהוא למעשה מורכב מדימטיקון (כמו זה שבפנקראופלט) ומסיליקה , ופועל פעולה דומה לזו של דימטיקון במע' העיכול- מפחית נפיחות, אי-נוחות וכאבים הנגרמים ע"י עודפי גזים. השילוב קראון+גזים X, אמור לספק לך השפעה דומה לזו של הפנקראופלט. כמובן, אם את סובלת, יש בהחלט מקום לחזור להתייעצות עם רופא. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות