קלקסן בטיסה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/04/2012 | 11:58 | מאת: יאנה

שלום, אני מזריקה קלקסן כל יום. שבוע הבא אני טסה. רציתי לדעת אם זה בסדר לשלוח קלקסן בבטן המטוס- אם הטמפרטורות הנמוכות שם לא פוגעות בתרופה. והאם אני צריכה אישור כלשהו להעביר את התרופה, אני טסה לשבוע אז יהיה איתי 7 מזרקים. תודה

03/04/2012 | 15:01 | מאת: שני כרמי

יאנה שלום. אסור לקרר או להקפיא את זריקות קלקסן ולכן, עדיף שתיקחי את הזריקות אתך למטוס ולא תשלחי לתא המטען, בו הטמפרטורה נמוכה מאוד. רצוי תמיד ללוות מכתב רופא לתרופות שיוצאים איתן את הארץ, כדי להימנע מבעיות בשדה התעופה. נסיעה טובה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות