תרופה להקלת מיגרנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/04/2012 | 01:00 | מאת: ראובן עברון

שלום, ביתי נמצאת בדרום אמריקה ולצערי נגמרת לה התרופה "אקסידול" להקלה במיגרנה. האם מוכרת לך תרופה חליפית שיש סיכוי להשיגה בבתי מרקחת בדרום אמריקה - בוליביה. תודה מראש ראובן עברון 052-5432150

01/04/2012 | 09:45 | מאת: שני כרמי

ראובן שלום. הצע לביתך לחפש תרופות מקומיות המכילות את אותם הרכיבים כמו באקסידול. התרופה אקסידול מכילה: PARACETAMOL 250 mg ACETYLSALICYLIC ACID 250mg CAFFEINE 65mg לחלופין, יכולה לחפש תרופות דמויות אקמול (מכיל PARACETAMOL) או אספירין, או נורופן/אדויל (מכיל IBUPROFEN). אני משוכנעת שלפחות את חלקן ניתן להשיג בכל מדינה בעולם. צריך פשוט להסתכל על הרכיבים ולא על השם המסחרי. טיול נעים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות